Våren full av spik och hammare!

Vi jobbar på! Hela helgerna. Nästan. För att få klart. För att inte behöva arbeta som galningar hela semestern. Vilket jag säkert kommer att göra. Ändå. Jag har så mycket kul som jag hittar på. Idéerna formligen sprutar av mig. Går inte stänga av. Har gott om ytor. Då blir det dubbelt så roligt. Eller fyr-dubbelt. Om det räcker.

Träffade en av mina få (två?) läsare och bilder på stallbygget önskades. Vi har fotat. Bara inte hunnit ta in de i datorn. Som vi nästan aldrig startar. Då vi har allt vi behöver i våra telefoner. Så datorn startas enbart till speciella tillfällen. Som blogg-inlägg. Eller då räkningarna ska betalas.

Here comes:

Bild148 Bild149 Bild150
Påskhelgen städades tegeldelen upp. Två års bråte och byggande hade satt sina spår. En mellanvägg av mina älskade brädor sattes upp. Från gamla delen av la´gården som gick att spara. Kräver viss del av anpassning då vi ska bygga med de, Men så vackra att det är värt lite extra pyssel.

Bild151  Bild152 Bild153
Och så fortsätta med allt trist. Måla. Fix på lecastenarna. Bygga boxar. Trist! Och tar tid. Men det blir så bra. Då de är på plats.

Bild154 Bild155 Bild158 Bild159 Bild160
Sadelkammaren påbörjas. För att nästa box ska gå mot den. Bara börja. Så blir det till slut bara resten kvar. Jag har sågat. Ubbe har spikat. En unge hemma i helgen. Så blev mellanväggarna i sadelkammaren klara. Sk stereo-spikning. Eller nåt.
Vi bygger fyra ”skåpar” i sadelkammaren. En till varje box. Och ett hyllplan för extra förvaring. I love it!

Bild156 Bild157

Boxväggen målad. Nästa boxfront. Brädorna runt fönster är målade. Så då går de putsa på insidan. Så galler kan sättas upp.

Och nu är det maj. Slutet av maj.
Och bara resten kvar!
/Karina