Söndags-bloggerska

Jag bloggar regelbundet. Nu. En gång i veckan. Trist. Men regelbundet.

I helgen skulle plåttak läggas. Det fattades två plåtar för oss. Skulle komma i veckan. Folk skulle samlas. Och fixa det sista. Plåtarna ligger kvar på Schenker i Umeå. Gör ingen som helst nytta där. När de hellre kan ligga på vårt stall. Planera om arbetet. Det finns massor kvar.

Måla! Klart vi ska börja grundmåla. Hela lördagen och söndagen. Nästan. Det skulle blåsa en del på lördagen. Fast måla går ju. No problemo. Det blåste sydliga vindar. Sanden som ligger framme yrde. Ända upp till grannarna. Fanns inte en chans i världen att vi kunde måla. Då passade jag på att få blivande jordgubbslandet uppbyggt. Då Emelie och kompisar skulle ha hästarna. Så bar vi stockar och byggde. Och fick hyllor uppsatta i stallet. Och blomlådor. På fuse. Gräset fick sin första omgång av gräsklipparen.

Vilken tur att det alltid finns något annat att göra! Och vädret har varit helt underbart i helgen!
/Karina

Bild45

Det går måla fast det inte är klart. Vi hann en hel vägg och lite till innan vi kom på att vi måste börja med maten.

Bild46

Det är nåt visst med Falu Rödfärg.