Är energin tillbaks nu?

Noll energi. Har jag haft under vintern. Det är klart. Två operationer. Den andra efter blodförlust. Efter den första. Operationen. Det gör att energin blir lika stor som hos en nyfödd. Fast ändå. Jag har saknat den. Energin. Vill. Men orkar inte.

Och allt annat som vi jobbat med under hösten. Med stallbygget. Och Hilde som drog omkull takstolar. Det är tur att takstolarna for omkull. Annars hade hela stallbyggnaden rykt med. Då stag inne i stallet lossnat. Huvudsaken den gången var att ingen skadades. Bara takstolarna. Och det gick lösa. Med lite tid. Och pyssel. Fast makens ansiktsfärg var beige en period.

Då jag äntligen började orka. Då fick Lilja en hovböld. Då var det bara att vänta. Och samla mer energi. Tills i dag. Ett ack så kort ridpass. En orastad häst. Som det bara är att hoppa-upp-på. Fast hon inte är riden på ett bra tag. Jag höll mig inne på ridbanan. Om hon skulle hoppa åt sidan. Någon gång ska ju vara den första…

Nöjd i hela kroppen. Som om jag ridit ett pass av den högre skolan. Det spelar ingen roll. Vi vinner OS-guld varje dag, Jag och min Lilja!
/Karina

Bild7 Bild8 Bild5 Bild6